Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη του και να ανοίξει, όπως φαίνεται, νέα τηλεοπτική κόντρα, αυτή τη φορά με την Ιωάννα Μαλέσκου.
Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ κατά του bullying και συγκεκριμένα ότι «το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει», με έναν χρήση του Twitter να δημοσιεύει δυο φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και να τις συνοδεύει με το εξής μήνυμα: «Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όντας πολύ ενεργός στο Twitter δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ ο ίδιος σχολίασε: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας