
Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών μετά από την ενημέρωση πολίτη απέτρεψε τα χειρότερα για την 34χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο
Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε παραλία του Πλατανιά στο Ρέθυμνο, όταν μια γυναίκα ρουμανικής καταγωγής, που διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο της περιοχής, μπήκε στη θάλασσα φορώντας τα ρούχα της, επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή της.
Σύμφωνα με το neakriti, η κινητοποίηση υπήρξε άμεση, καθώς διερχόμενος πολίτης αντιλήφθηκε το περιστατικό και ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, γεγονός που αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη ζωή της γυναίκας.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που κατάφεραν να προσεγγίσουν την 34χρονη μέσα στο νερό και να την απομακρύνουν με ασφάλεια, αποτρέποντας τα χειρότερα.
Στη συνέχεια, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση.
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, ανάμεσά τους το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet
- ΕΕ και ΗΠΑ υπογράφουν μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης για τα κρίσιμα ορυκτά (βίντεο)
- Κεφαλονιά: Οι αντιφάσεις και τα κενά που «καίνε» τους κατηγορούμενους για τον θάνατο της 19χρονης
- Στο «καναβάτσο» η κυβέρνηση για τη διαφθορά – Κοβέσι, Βουρλιώτης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης στριμώχνουν τον Μητσοτάκη



