Ίντερ – Τορίνο 2-1: Αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τους Νερατζούρι
Η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Τορίνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε η Ίντερ. Οι Νερατζούρι μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά επικράτησαν εντός έδρας της Τορίνο με 2-1 και πέρασαν στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι το 20’ με τον Κάρλος Αουγούστο και στο 35’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπονί. Στο 47’ η Ίντερ διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ντιουφ, μετά από γύρισμα του Τουράμ. Οι Νερατζούρι μετά το 2-0 έριξαν την απόδοσή τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Τορίνο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 57’ με κεφαλιά του Κουλένοβιτς.
Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού μάλιστα πίεσαν ακόμα και για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Ίντερ να παίρνει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Τα άλλα ζευγάρια
Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Νάπολι – Κόμο. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι Μπολόνια – Λάτσιο και Αταλάντα Γιουβέντους.
Ci vediamo in semifinale di #CoppaItaliaFrecciarossa 👊 pic.twitter.com/Vf7fg834Of
— Inter ⭐⭐ (@Inter) February 4, 2026
- Υπ. Εργασίας: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας
- Εξανεμίζονται τα όνειρα του Νεϊμάρ για Μουντιάλ: «Ο Αντσελότι δεν θα τον καλέσει στα φιλικά»
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στο αποψινό νέο επεισόδιο στο MEGA
- Βορίζια: Στα δικαστήρια Ηρακλείου ο προφυλακιστέος 48χρονος ξάδερφος του Φανούρη Καργάκη
- Η Anthropic αρνείται να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Πενταγώνου για όπλα ΑΙ
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός

