
Λήξη συναγερμού στη Λαμία: Άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα
Ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τον άνδρα που απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά.
Συναγερμός σήμανε για 2 περίπου ώρες στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Μακροπούλου. Άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε κλειστεί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει ανοίξει φιάλη υγραερίου.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά και η πολυκατοικία
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά. Λίγη ώρα αργότερα, ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επέμβαση, σπάζοντας την πόρτα του διαμερίσματος με τη συνδρομή εργαλείων της Πυροσβεστικής.
Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το κτίριο. Στη συνέχεια προσήχθη με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε ενώ οι ένοικοι επέστρεψαν στα διαμερίσματά τους, με τις Αρχές να τονίζουν πως η έγκαιρη κινητοποίηση απέτρεψε τα χειρότερα.
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά


