
Oasis: Ο Λίαμ Γκάλαχερ «παγώνει» τις φήμες – Καμία νέα περιοδεία πριν το 2027
Με μια σειρά κοφτών απαντήσεων στα social media, ο Λίαμ Γκάλαχερ έβαλε τέλος στα σενάρια για συναυλίες το 2026, διαμηνύοντας ότι οι Oasis θα δεν επιστρέψουν στη σκηνή πριν από το 2027
Ο Λίαμ Γκάλαχερ ξεκαθάρισε ότι οι Oasis δεν πρόκειται να ξανακάνουν περιοδεία πριν από το 2027, βάζοντας τέλος στα σενάρια για συναυλίες μέσα στο 2026.
Σε μια σειρά απαντήσεων προς θαυμαστές του στα social media, ο Γκάλαχερ απέκλεισε οποιαδήποτε δραστηριότητα για την επόμενη χρονιά.
Σε ερώτηση για νέες ημερομηνίες είπε απλά: «Δεν κάνουμε τίποτα το 2026, συγγνώμη».
Για το Knebworth Festival μάλιστα ήταν ακόμη πιο σαφής: «Δεν υπάρχει τίποτα για του χρόνου, μόνο το Μουντιάλ».
announce the 2026 dates mate
— SirRifty | Dylan Benn (@SirRifty) December 6, 2025
«Καλά Χριστούγεννα»
Όταν λογαριασμός θαυμαστών ανέφερε ότι τα πρακτορεία στοιχημάτων θεωρούν σχεδόν βέβαιη μια εμφάνιση στο Knebworth, εκείνος απάντησε κοφτά: «Δεν γίνεται».
Με το γνωστό του χιούμορ, πρόσθεσε ότι «δεν έχει να κάνει τίποτα μέχρι το 2027» και ευχήθηκε… «καλά Χριστούγεννα».
Οι δηλώσεις του ήρθαν λίγο μετά την ανακοίνωση της μπάντας ότι κάνει μια «ανάπαυλα» για να αποτιμήσει την τεράστια περιοδεία Live ’25, η οποία έκλεισε στη Βραζιλία στα τέλη Νοεμβρίου.
Knebworth next year? your so ignorant never answer me
— Nathan simpkins (@nathan_simpkins) December 6, 2025
Η περιοδεία, που ξεκίνησε στο Κάρντιφ τον Ιούλιο, περιλάμβανε 41 συναυλίες σε Μάντσεστερ, Λονδίνο, Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αυστραλία.
Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους οι Oasis ευχαρίστησαν το κοινό για την υποδοχή, σημειώνοντας ότι η ενέργεια και η συγκίνηση των συναυλιών θα μείνουν αξέχαστες «από το Gallagher Hill μέχρι το River Plate».
Η μπάντα τόνισε ότι τώρα ακολουθεί «περίοδος αναστοχασμού».
Oasis are odds-on at 1/2 with William Hill to play at Knebworth next year.
The Britpop band are even-money to exceed the two nights they played at Knebworth in 1996, while they are 6/4 to break Robbie Williams’ record of playing three nights straight at the historic venue.
Play… pic.twitter.com/o20Bq6rvh2
— Oasis Mania (@OasisMania) December 6, 2025
brother dont you have shit to do today
— Icey⋆⭒˚.⋆ (@icey_melted) December 6, 2025
Οι φήμες για νέες συναυλίες
Την ίδια στιγμή, οι φήμες για νέες συναυλίες ή και νέο υλικό είχαν φουντώσει τους τελευταίους μήνες. Ο Λίαμ Γκάλαχερ είχε αφήσει υπαινιγμούς στα social media, ενώ σε συναυλία στο Γουέμπλεϊ είχε πετάξει το: «Τα λέμε του χρόνου».
Το μόνο βέβαιο προς το παρόν είναι ότι ετοιμάζεται ένα νέο ντοκιμαντέρ για την επιστροφή των Oasis, σε παραγωγή του δημιουργού των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ.

Στην κριτική του NME για την πρεμιέρα της περιοδείας στο Κάρντιφ, το περιοδικό έκανε λόγο για μια επιβλητική επιστροφή, με τους Oasis να εμφανίζονται πιο «κομμένοι και ραμμένοι για αρένες» από ποτέ και το κοινό να ζει μια «εκρηκτική» εμπειρία.
- Γιατί έμεινε εκτός ο Βεζένκοφ από το παιχνίδι με τον Κολοσσό
- Φάμελλος: Λαβύρινθος σκανδάλων που ξεκινούν και τελειώνουν στο Μαξίμου – Κρυπτόμενος και πολλαπλά εκβιαζόμενος πρωθυπουργός
- Άρπαξε ιστορικό λείψανο 800 ετών μέσα από εκκλησία – Έτρεχε στους δρόμους με το κρανίο της Αγίας
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη





