Ο Ερντογάν στα αποδυτήρια της εθνικής Τουρκίας – Τα τετ α τετ με Οσμάν και Αταμάν (vid)
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της εθνικής Τουρκίας, μετά τη νίκη επί της Βοσνίας για τα προκριματικά του MundoBasket 2027 και είχε τετ α τετ με τους Αταμάν και Όσμαν.
Η Εθνική Τουρκίας επικράτησε της Βοσνίας με 93-71 για τα προκριματικά του MundoBasket 2027, σε ένα ματς όπου επέστρεψε και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν, μετά από σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης.
Μετά τη νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε στα αποδυτήρια των Τούρκων για να συνεχάρη την προσπάθειά τους.
Ο Ερντογάν συνομίλησε με τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας, έχοντας τετ α τετ με τον τεχνικό των Πρασίνων, αλλά και τον αρχηγό της Τουρκίας, Τσέντι Όσμαν, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χέντο Τούρκογλου.
Δείτε το βίντεο με τον Ερντογάν και τις συνομιλίες με Οσμάν και Αταμάν
Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmanın ardından 12 Dev Adam’ı soyunma odasında ziyaret etti. https://t.co/5SV2Js0SKf pic.twitter.com/dy09qUR9md
— TRT HABER (@trthaber) November 27, 2025
- Λίβανος: Νέες επιδρομές του Ισραήλ με 1 νεκρό και 7 τραυματίες, ανάμεσά τους 2 παιδιά
- Κολομβία: Πεθαίνει από πνιγμό ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Τουρκία: Ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη για να αγοράσουν τρόφιμα – Αποκλειστικές εκδρομές μόνο για βοδινό κιμά
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Εξπρές αλλαγή χρήσης γραφείων σε κατοικίες
- Έκκληση του Πάπα Λέων σε ΗΠΑ – Κούβα για ειλικρινή και αποτελεσματικό διάλογο
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον
