Πατήσια: Βρέθηκε 8χρονος να περπατά μόνος του – Aναζητούνται οι γονείς του
Με εντολή εισαγγελέα δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του 8χρονου - Οι αρχές αναζητούν πληροφορίες για τους γονείς του
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (20/11/2025) στα Πατήσια, όταν ένα 8χρονο παιδί εντοπίστηκε να περπατά μόνο του στην περιοχή.
Οι αρχές αναζητούν τους γονείς του, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκδώσει δελτίο ενημέρωσης για όσους διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του ανήλικου.
Σύμφωνα με την οργανισμό, το παιδί βρέθηκε από πολίτες κατά τις βραδινές ώρες, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές. Έχει καστανά μάτια και μαλλιά, ύψος περίπου 1,20 μ. και κανονικό βάρος. Δεν είναι προς το παρόν γνωστό τι φορούσε τη στιγμή που εντοπίστηκε.
Όσοι έχουν πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Η δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών κρίθηκε απαραίτητη για τη διακρίβωση της ταυτότητας του παιδιού, τον εντοπισμό των γονέων ή άλλων συγγενών και τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Η ανάρτηση από το Χαμόγελο του Παιδιού
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
