Youth League: Σε απίθανη ώρα το Καϊράτ – Ολυμπιακός
Η απίθανη ώρα που ορίστηκε το παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους της Καϊράτ για το Youth League.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ για το Youth League, σε μία ώρα που στην καλύτερη περίπτωση τη λες ασυνήθιστη για τα ελληνικά (και όχι μόνο) δεδομένα.
Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 9 Δεκεμβρίου στην Αστανα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί πρωί.
Όχι απλά πρωί, αλλά στις 9:00 ώρα Ελλάδος, δηλαδή 12:00 τοπική ώρα, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή του θεσμού και αυτό φυσικά έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή στη χώρα.
Τα αποτελέσματα των «μικρών» του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στο Youth League:
Ολυμπιακός – Πάφος 4-0
Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 3-0
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 2-2
- Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς
- New Streaming Subscription Platform by Alter Ego Media, ANT1 and Motor Oil
- «Το όνειρο ο Λαπόρτα είναι να φέρει τον Άλβαρες στην Μπαρτσελόνα»
- ΗΠΑ: Δεν βλέπει τέλος στο πόλεμο του Ιράν ο Τραμπ – Θηλιά στο λαιμό του ακρίβεια και ενδιάμεσες εκλογές
- Το trailer του Spider-Man έγινε το πρώτο που σπάει το «φράγμα» του 1 δισ. views
- Αύξηση κατώτατου μισθού: «Ασπιρίνη» 40 ευρώ σε σοβαρά νοσούντες – Τα εκμηδενίζει η ακρίβεια




