Η υπόκλιση της UEFA στον Καρέτσα για το παιχνίδι με τη Σκωτία (vid)
Με ένα βίντεο στα social media, η UEFA αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα για το πάθος του στη διπλή επέμβασή του μετά το λάθος του απέναντι στη Σκωτία.
Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να ολοκληρώσει την πορεία της με άλλη μία νίκη, μετά το 3-2 επί της Σκωτίας, στο οποίο είχε ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Ο 17χρονος σκόραρε μετά από ασίστ του Τεττέη για να κάνει το 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα έκανε ένα μεγάλο λάθος, το οποίο παραλίγο να οδηγήσει στην ισοφάριση των Σκωτσέζων, ωστόσο ο ίδιος απέτρεψε το γκολ, σταματώντας δύο φορές τον Άνταμς.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έντονα την ενέργειά του, και η UEFA τον αποθέωσε μέσω βίντεο στα social media, κάνοντας το σχόλιο: «Ο Καρέτσας δουλεύει σκληρά για την ομάδα του».
Το βίντεο της UEFA για τον Καρέτσα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO (@uefaeuro)
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «μαύρες τρύπες» στη λειτουργία του – Οι δήθεν δικαιούχοι υπέβαλαν μισθωτήρια χωρίς σφραγίδα
- Ρωσία: Η κυβέρνηση θα συζητήσει σύντομα τη διακοπή των εξαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη
- Λίβανος: Το Ισραήλ προειδοποιεί τους κατοίκους της νότιας Βηρυτού – «Σώστε τις ζωές σας, εκκενώστε τα σπίτια σας»
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- Γερουλάνος: Η Ελλάδα να γίνει ξανά γέφυρα συνεννόησης, υπερασπιζόμενη το διεθνές δίκαιο





