Λαμία: Τροχαίο με λεωφορείο που έπεσε στις μπάρες στην εθνική οδό – Έξι τραυματίες
Το τροχαίο έγινε στις 5:30 το πρωί, με το τουριστικό λεωφορείο να εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο έγινε το πρωί του Σαββάτου στο 99ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Υλίκης.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο έγινε στις 5:30 το πρωί, με το τουριστικό λεωφορείο να εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο προσέκρουσε στις μπάρες. Μετά από ανεξέλεγκτη πορεία αρκετών μέτρων, ακινητοποιήθηκε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.
Πέντε επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Θήβας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.
Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
