Σύλληψη δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης περιστατικό με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης κατόπιν καταγγελίας για πράξεις γενετήσιας φύσης που φέρονται να έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στον υπαίθριο χώρο της Α’ Προβλήτας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ελληνικής Ακτοφυλακής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 17χρονος υπήκοος Ιράκ.
Ο 19χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 337 του Ποινικού Κώδικα περί «Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ ο 17χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 338 περί «Κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη».
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ένα ακόμα άτομο στα πλαίσια του αυτοφώρου.
- Συνταγή: Γαριδομακαρονάδα με ούζο και μάραθο
- «Οι Δύο Σύνοδοι»: Η Κίνα παρουσιάζει στον κόσμο το σχέδιό της για να κερδίσει το μέλλον
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τον κουρκουμά και τα πολλαπλά οφέλη του
- Άστατος ο καιρός, με βροχές και περιορισμένη ορατότητα
- Μάικλ Σάντελ: Ο πεσιμιστής ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ που αποδείχτηκε προφήτης




