Αναστάτωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω διαρροής φυσικού αερίου
Διαρροή φυσικού αερίου στο παλαιό πάρκινγκ Ρ1 του «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι
Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε, σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών στο παλαιό πάρκινγκ P1 (στάθμευση μικρής διάρκειας) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανέγερσης του νέου πολυώροφου πάρκινγκ του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 15:00 κατά τη διάρκεια εργασιών, εργάτες «τρύπησαν»τον αγωγό του φυσικού αερίου. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό ενημερώθηκε η εταιρεία αεροδρομίου και σε συνεργασία με την Τροχαία προχώρησαν σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο των αφίξεων.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο σημείο που προκλήθηκε η διαρροή και η εκτόνωση του αερίου στον αγωγό, οι αΑχές προέβησαν σε άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε
- Επίσημο: Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα
- Οι θαυμαστές του Bad Bunny τρόλαραν το πατριωτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl – Και αυτή ήταν η πιο ωραία στιγμή του
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και ανατροπές
- Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ λέει ότι σκότωσε τέσσερις Παλαιστίνιους μαχητές που έβγαιναν από τούνελ στη Ράφα
