
Σέσκο: «Θα είμαι έτοιμος να αρπάξω την μπάλα και να σκοράρω»
Ο Μπέντζαμιν Σέσκο αποτελεί τη μεγάλη φετινή μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και ξεκίνησε τις «πτήσεις».
Ο Μπέντζαμιν Σέσκο ήταν το ηχηρό «μπαμ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με το κόστος να ανέρχεται στα 85 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Σλοβένος επιθετικός πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (11/8) την πρώτη του προπόνηση στο «Κάρινγκτον», με τον ίδιο να μπαίνει ορεξάτος στο πρόγραμμα, δείχνοντας τις εντυπωσιακές «πτήσεις» του.
Ο Σέσκο μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και εξήγησε το στυλ παιχνιδιού που τον χαρακτηρίζει: «Μου αρέσουν πολύ οι σέντρες και τα γεμίσματα στην περιοχή. Θα βρίσκομαι πάντα στο σωστό σημείο, έτοιμος να αρπάξω την μπάλα και να σκοράρω».
Έτσι, ο Ρούμπεν Αμορίμ προσθέτει ένα πολύτιμο «όπλο» στη φαρέτρα του και πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ύψος του 22χρονου φορ στις στατικές φάσεις.
Benjamin Sesko airlines ✈ pic.twitter.com/NF0bfLHfox
— centredevils. (@centredevils) August 11, 2025
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής, έπειτα από πρόσκρουση σε απορριμματοφόρο





