Σαλάχ κατά της UEFA για το θάνατο του «Παλαιστίνιου Πελέ»
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποδοκίμασε την αναφορά της UEFA για τον θάνατο του «Παλαιστίνιου Πελέ», εκφράζοντας συγκεκριμένες απορίες.
Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ, πήρε θέση κατά της UEFA, με αφορμή μια δημοσίευση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Η UEFA θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Παλαιστίνιου ποδοσφαιριστή, Σουλεϊμάν Αλ-Ομπάιντ, η αλλιώς ο «Παλαιστίνιος Πελέ», γράφοντας: «Αντίο, Σουλεϊμάν Αλ Ομπάιντ, «Παλαιστίνιε Πελέ». Ένα ταλέντο που έδωσε ελπίδα σε αμέτρητα παιδιά, ακόμα και στους πιο σκοτεινούς καιρούς». Ο Παλαιστίνιος παίκτης έχασε τη ζωή του από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε για ανθρωπιστική βοήθεια στο νότιο τμήμα της Λωρίδα της Γάζας.
Ο Αιγύπτιος σταρ των «ρεντς» δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση της ομοσπονδίας, καθώς στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό, με την UEFA να μην γράφει τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο Αλ Ομπ’ειντ και ο Σαλάχ αναδημοσίευσε την ανάρτηση γράφοντας: «Μπορείτε να μας πείτε πώς πέθανε, πού και γιατί;»
Δείτε την ανάρτηση του Σαλάχ
Can you tell us how he died, where, and why? https://t.co/W7HCyVVtBE
— Mohamed Salah (@MoSalah) August 9, 2025
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης

