Εθνική: Η 14αδα για τον αγώνα με τη Σερβία – Ποιους άφησε εκτός ο Σπανούλης
Οι 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης στο φιλικό που θα δώσει η Εθνική απέναντι στη Σερβία στην Κύπρο, και οι δύο που «κόπηκαν».
Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην Κύπρο, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με τη Σερβία το Σάββατο (9/8) και το Ισραήλ την Κυριακή (10/8), στο πλαίσιο του τουρνουά ECOMMBX Cup.
Στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» δεν βρίσκονται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βασίλης Τολιόπουλος και Βαγγέλης Ζούγρης, οι οποίοι θα ενσωματωθούν κανονικά στις προπονήσεις όταν η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Για το σημερινό φιλικό απέναντι στους Σέρβους, ο Βασίλης Σπανούλης, άφησε εκτός 14αδας τον Όμηρο Νετζήπογλου και τον Λευτέρη Λιοτόπουλο, οπότε στη διάθεσή του σήμερα θα έχει τους Σλούκα, Παπανικολάου, Κατσίβελη, Νικολαΐδης, Μπαζίνα, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Καλαϊτζάκη, Θ. Αντετοκούνμπο, Χουγκάζ, Μήτογλου, Σαμοντούροβ, Καραγιαννίδη και Κ. Αντετοκούνμπο.
Ποιους άφησε εκτός ο Σπανούλης
Ο Όμηρος Νετζήπογλου και ο Λευτέρης Λιοτόπουλος θα είναι εκτός της 14άδας που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό (20.30) φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σερβία στη Λεμεσό 🇬🇷🏀#HellasBasketball #RoadToEuroBasket#ECOMMBXCup
— HellenicBF (@HellenicBF) August 9, 2025
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Συννεφιασμένη» η επέτειος των 10 χρόνων αρχηγίας του στη ΝΔ, παρά τις θριαμβολογίες
- Η αντιπολιτική δεν μπορεί να είναι η απάντηση – γιατί τότε απλώς θα έχουμε Μητσοτάκη για πάντα
- Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας



