«Ερυθρόλευκο» παρεάκι: Λαρεντζάκης, Παπανικολάου και Πρίντεζης σε στιγμές χαλάρωσης
Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης διασκέδασαν μαζί φέτος το καλοκαίρι…
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενεργός στα social media κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε τον Ιούλιο, πριν επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα ο διεθνής γκαρντ σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, είναι μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιώργο Πρίντεζη, με τον πρώτο να είναι συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Εθνική, όπως ήταν και με τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larentzakis Giannoulis (@larentzakis_5)
Ο Πρίντεζης, αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παραμένει κοντά στους πρώην συμπαίκτες του, αποδεικνύοντας πως οι δεσμοί που χτίστηκαν στα αποδυτήρια είναι διαχρονικοί.
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Εκτός από διεφθαρμένη, είστε και μια κυβέρνηση τσίρκο»
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Τα όνειρα και η ελπίδα «γεννιούνται» στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
- Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: ΕΔΕ για τον αιφνίδιο θάνατο του 3χρονου αγοριού
- Άρης: Παρελθόν ο Πέδρο Άλβαρο
- Πρωτοποριακή κρυπτογράφηση με κβαντικά κλειδιά δοκιμάζεται στον «Δημόκριτο» και το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
- Έχοντας μαζί τους φίλους του, στιγμές γεμάτες αγάπη: Οι τελευταίες ημέρες του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ
