Νέο νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη
Ενισχύονται οι εκπαιδευτικές υποδομές στην Πετρούπολη με την παραλαβή από την δημοτική Αρχή του νέου νηπιαγωγείου της πόλης.
Με την αστυφιλία στα ύψη, οποιαδήποτε νέα εκπαιδευτική δομή δημιουργείται όπως στην Πετρούπολη, είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, συνοδευόμενος από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, Μπάμπη Μαρκόπουλο και Ειρήνη Καρδαμπίκη, επισκέφτηκαν το νέο νηπιαγωγείο της πόλης.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου ξεναγήθηκαν στους χώρους του νηπιαγωγείου και στη συνέχεια ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι των εταιρειών υπέγραψαν τα χαρτιά παραλαβής/παράδοσης χρήσης του νεόδμητου κτιρίου.
Επιπλέον, ο κύριος Σίμος, ενημερώθηκε πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις. Το τελευταίο… βήμα πριν από την οριστική παράδοση της ολοκαίνουργιας μονάδας προς χρήση στα παιδιά της πόλης και στους νηπιαγωγούς.
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών
- Κικίλιας: Το Λιμενικό έχει διασώσει χιλιάδες ζωές – Θα χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία της Χίου
- Δανία: Μεγάλα προβλήματα από χιονοπτώσεις – Έκλεισαν σχολεία, ακυρώθηκαν πτήσεις
- Με τον Παναιτωλικό εκτίει την ποινή του ο Ποντένσε
