Τρίκαλα: Φωτιά σε δασική έκταση – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Αγρελιά.
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στα Τρίκαλα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Αγρελιά.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 ελικόπτερα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγρελιά Τρικάλων. Κινητοποιήθηκαν 35 ##πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 22, 2025
Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, σήμερα Τρίτη 22/07 σε δεκάδες περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική, εν μέσω του καύσωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος είναι υψηλός στην κατηγορία 3 στις εξής περιοχές:
Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Άρτα, Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία, Λακωνία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα, Χαλκιδική, Άγιον Όρος, Έβρος, Ροδόπη, Φλώρινα,Καστοριά, Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Αχαΐα, Αρκαδία, Καρδίτσα, Σέρρες, Κοζάνη.
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «άνοιξε» τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με ασίστ
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»

