Χαλκιδική: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο - Ένας 76χρονος έχασε τη ζωή του
Θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού, στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 76χρονος.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν μία 73χρονη που βρισκόταν εντός του δευτέρου οχήματος, όπως επίσης η 47χρονη κόρη της και ο 76χρονος σύζυγός της που είχαν κατεβεί απ’ αυτό και κινούνταν πεζή.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου το πρωί της επόμενης μέρας ο 76χρονος κατέληξε. Οι δύο γυναίκες εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου. Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη μετά το συμβάν και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει





