Όλυμπος: Νεκρή η γυναίκα που αναζητούνταν
Τη γυναίκα εντόπισε εθελόντρια γιατρός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης χωρίς τις αισθήσεις της στο μονοπάτι λίγο πιο πάνω από τη θέση «Πριόνια»
Νεκρή είναι η γυναίκα που αναζητούνταν από δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουλίου, στον Όλυμπο, πλησίον του καταφυγίου «Πριόνια».
Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 13:30. Τη γυναίκα εντόπισε εθελόντρια γιατρός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης χωρίς τις αισθήσεις της στο μονοπάτι λίγο πιο πάνω από τη θέση «Πριόνια».
Για την επιχείρηση διάσωσης κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες, από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες Λιτόχωρου και Κατερίνης, καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 2ης ΕΜΑΚ.
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τα φετινά trends στη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού
- Αλλαγή σκυτάλης στο Μαϊάμι μετά από 28 χρόνια – Νίκησαν οι Δημοκρατικοί στο προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων
- Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Στέγαση: Ευρωπαϊκό μοντέλο αύξησης προσφοράς κατοικιών με νέο μείγμα παρεμβάσεων εξετάζει η κυβέρνηση





