Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (16/7) η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Ολλανδία, τη βάση της για το επόμενο διάστημα.
Εκεί, στο Σίνταμ, περιοχή κοντά στο Ρότερνταμ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι 29 «ερυθρόλευκοι» που πήρε μαζί του, θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, ως τις 26/7, όταν η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στην Αθήνα.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους Τζολάκη, Πασχαλάκη, Αναγνωστόπουλο, Μπότη, Ροντινέι, Κοστίνια, Ρέτσο, Καλογερόπουλο, Μπιανκόν, Πιρόλα, Βέζο, Ορτέγκα, Μπρούνο, Ντάνι Γκαρθία, Εσε, Μουζακίτη, Σιπιόνι, Ντιόγκο Νασιμέντο, Λιατσικούρα, Τσικίνιο, Γιαζίτσι, Ζέλσον Μαρτίνς, Καμπελά, Βέλντε, Μασούρα, Πνευμονίδη, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ και Μπετανκόρ.
Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία (16-26/7) ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Με την Μπρέντα (19/7), τη Νόριτς (25/7) και την Άλκμααρ (26/7). Θα επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα 48ωρο και θα ταξιδέψει εκ νέου στο Σίνταμ για το διάστημα 29 Ιουλίου-9 Αυγούστου. Τότε θα δώσει και τα φιλικά με την Χέρενφειν (2/8), την Ντεν Χάαγκ (3/8) την Αλ Τααβόν (8/8) και την Ουνιόν στο Βερολίνο (9/8).
Αναλυτικά, τα καλοκαιρινά φιλικά του Ολυμπιακού
19 Ιουλίου 2025, 15:00: NAC Breda – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 25 Ιουλίου 2025, 13:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Norwich City 26 Ιουλίου, 16:00: AZ Alkmaar – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 Αυγούστου 2025, 17:00: SC Heerenveen – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 Αυγούστου 2025, 16:00: ADO Den Haag – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8 Αυγούστου 2025, 17:00: Al-Taawoun FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9 Αυγούστου 2025, 16:30: FC Union Berlin – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14 Αυγούστου 2025, 21:00: SSC Napoli – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16 Αυγούστου 2025: Inter FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.