Μια 18χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε νυχτερινό σημείο της Κέρκυρας, ενώ βρισκόταν στο νησί για διακοπές. Η καταγγελία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και αμέσως ξεκίνησε αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας 19χρονος Ιταλός, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τη γυναίκα τη στιγμή του καταγγελλόμενου περιστατικού. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελία και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον ανακριτή την Πέμπτη.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και η Daily Mail, η γυναίκα διασκέδαζε σε εμπορικό κέντρο της περιοχής πριν συμβεί το περιστατικό. Ο φερόμενος ως δράστης δεν κρατείται προς το παρόν, ενώ οι αστυνομικές αρχές καλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να έρθει σε επαφή με τις Αρχές.

Η Κέρκυρα παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα, προσελκύοντας κάθε χρόνο περίπου 500.000 επισκέπτες από τη Βρετανία.