Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
Οι εμπλεκόμενοι στο καρτέρι θανάτου στην Αγία Παρασκευή συνελήφθησαν έπειτα από την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων.
Με πέντε συλλήψεις ολοκληρώθηκε η εξιχνίαση της δολοφονικής ενέδρας στον 43χρονο Πολωνό καθηγητή στην Αγία Παρασκευή, το απόγευμα της 4ης Ιουλίου.
Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, για τη δολοφονία στην οδό Ειρήνης, συνελήφθησαν -έπειτα από την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων σύλληψης- δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ημεδαποί είναι η 40χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή και ο σύντροφός της, ο οποίος ήταν και αυτός που τον πυροβόλησε από απόσταση αναπνοής.
Επίσης, για τη δολοφονία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί άνδρες, ένας από τη Βουλγαρία και δύο από την Αλβανία, οι οποίοι βοήθησαν τον 35χρονο Έλληνα να υλοποιήσει το σχέδιο της δολοφονίας.
Η επιμέλεια των παιδιών
Κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να ήταν οι διαφορές που είχε το πρώην ζευγάρι κυρίως για την επιμέλεια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει.
Συγκεκριμένα από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε χάσει ένα δικαστήριο ως προς την επιμέλεια παιδιών, σχετικά με το αν θα είχε ο Πολωνός καθηγητής και πατέρας των παιδιών, το δικαίωμα να τα παίρνει μαζί τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και διέμενε.
Επίσης οι πρώην σύζυγοι φέρεται να είχαν και μεγάλες οικονομικές διαφορές.
- Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1-4: Κακή εμφάνιση για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)
- Το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο The Mark γιορτάζει 100 χρόνια ζωής – «Μια ιστορία αγάπης»
- Έργα τέχνης στο χορτάρι
- Ανεμοστρόβιλος έβγαλε βάρκες στην στεριά στην Αλεξανδρούπολη – Ριπές ανέμου 140 χιλιομέτρων «χτύπησαν» την πόλη
- Λουτσέσκου: «Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που παίζουμε καλά» – Η απάντησή του για Ζαφείρη και Κωνσταντέλια
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες





