Παυλίδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη»
Ικανοποιημένος με την απόδοση και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτριές του στη νίκη επί της Κροατίας, δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής πόλο γυναικών, Χάρης Παυλίδης.
Η Εθνική πόλο γυναικών άφησε πίσω της την ήττα από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής νίκησε εύκολα την σαφώς πιο αδύναμη Κροατία (31-7).
Μετά το ματς, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Χάρης Παυλίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα είδε από την ομάδα του, όμως ταυτόχρονα θέλησε να κρατήσει… χαμηλά τη μπάλα, λέγοντας πως το ματς της Τρίτης κόντρα στην Ιαπωνία που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά, θα είναι δύσκολο.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης:
«Ήμασταν αρκετά σοβαροί για παιχνίδι που είχε μεγάλη διαφορά. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τα κορίτσια έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα περιθώρια είναι στενά, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω αυτή την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τα προημιτελικά.
Το παιχνίδι με την Ιαπωνία είναι επικίνδυνο. Μπορείς να μπεις σε περιπέτειες αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος. Θα δείτε ότι θα γίνουν πολλά λάθη κι πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Αρέσκονται σε γρήγορο ρυθμό οι Ιαπωνέζες, εμείς θα πάμε σε κάτι αντίθετο».
- Τέμπη: Δικαιολογίες και διευκρινίσεις Φλωρίδη για τις εικόνες ντροπής στην αίθουσα για τη δίκη
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
- Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε αίτηση

