
Θάσος: Νεκρός εντοπίστηκε 64χρονος Ιταλός τουρίστας – Είχε πάει για πεζοπορία
Ο άτυχος Ιταλός που έκανε διακοπές στη Θάσο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δυο πεζοπόρους τουρίστες,
Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία στο όρος Υψάριο της Θάσου για έναν Ιταλό τουρίστα.
Ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο μονοπάτι πεζοπορίας που ξεκινάει από την τοπική κοινότητα Ποταμιάς και καταλήγει στην κορυφή, στην νοτιοανατολική πλευρά του βουνού.
Ο Ιταλός που έκανε διακοπές στο νησί, ξεκίνησε νωρίς το πρωί για πεζοπορία από το μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο βουνό του νησιού.
Μαζί του έφερε και ειδικά μπαστούνια πεζοπορίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προλάβει να διανύσει μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν καταλήξει.
Ο άτυχος Ιταλός τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δυο πεζοπόρους τουρίστες, οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή.
Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε με ασθενοφόρο τον 64χρονο στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Ισραήλ: Διέκοψε κάθε επαφή με τον Γκουτέρες λόγω της λίστας με τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
- Στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός η Σάκκαρη (2-1)
- Βόρεια Μακεδονία: Η κυβέρνηση απέρριψε αίτημα για δημοψήφισμα για την αναγνώριση της βουλγαρικής μειονότητας
- Στο ΥΠΕΞ το πόρισμα για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Ο Γεραπετρίτης ενημέρωσε την ΕΕ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (pic)
- Γιατί διαλύθηκε η σχέση της Νταϊάνα με τη Σάρα Φέργκιουσον;


