Κουτσούμπας: Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τις βάσεις του θανάτου, την πολεμική εμπλοκή, την πολεμική οικονομία
Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο πλαίσιο της 34ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ στον Αλισσό Αχαΐας.
Σε κινητοποίηση έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της 34ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ στον Αλισσό Αχαΐας.
«Ο ελληνικός λαός, η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από βάσεις του θανάτου, δεν έχει ανάγκη από πολεμική εμπλοκή σε θέρετρα πολέμων ενάντια σε άλλους λαούς, δεν έχει ανάγκη από την πολεμική οικονομία και από πολεμικούς εξοπλισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας που τις χρυσοπληρώνει πάλι ο ελληνικός λαός», τόωισε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός έχουν ανάγκη από ανάπτυξη, ευημερία για τα συμφέροντα των πολλών, του εργαζόμενου λαού και όχι για τα συμφέροντα του καπιταλιστικού κέρδους, των μονοπωλίων, όλων αυτών που μας οδηγούν στη σφαγή των πολέμων, που ετοιμάζουν νέες επιθέσεις, έχουν σχεδιασμούς ενάντια σε άλλους λαούς. Η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται έξω από τον πόλεμο, να ζει με ειρήνη, με ευημερία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο χωρίς αντεργατικούς και αντιλαϊκούς νόμους. Το ΚΚΕ υπόσχεται ότι σε αυτόν τον αγώνα θα βρίσκεται κάθε μέρα μπροστά, κάθε ώρα αγκαλιά με τον ελληνικό λαό, με την ελληνική νεολαία», τόνισε χαρακτηριστικά.
- Ευρωπαίοι εκδότες καταγγέλλουν την Google για αθέμιτο ανταγωνισμό μέσω της Επισκόπησης ΑΙ
- Δήμαρχος Καλαμάτας: «Ζημιές 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ»
- THE KEY ISSUE: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την Τεχνητή Νοημοσύνη – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Κάλλας για Ουκρανία: Η ΕΕ πρέπει πρώτα να συμφωνήσει ως προς αυτά που αναμένει από την Ρωσία πριν μιλήσει στον Πούτιν
- Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Ναν και φορτσάρει για επιστροφή κόντρα στη Φενέρ
- Η Mercosur ξανά στο τραπέζι: Ηχηρό «όχι» των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μια χειρότερη συμφωνία για τους αγρότες


