
Ομαδικός βιασμός 14χρονης: «Οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό»
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη φρίκη που έζησε το 14χρονο κορίτσι στον Πειραιά
Ανατριχίλα προκαλούν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά. Για την υπόθεση έχουν συνελήφθεί τέσσερα άτομα.
«Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Και πάνω από όλα οι γιατροί, όταν την πήγαν στο νοσοκομείο. Διότι, εκτός από το γεγονός ότι την είχαν βιάσει, την είχαν κακομεταχειριστεί πάρα πολύ. Ήταν υπό την επήρεια κάνναβης, που προφανώς δεν το έχει αποκαλύψει. Ενδεχομένως θα το καλύψει με αυτά που θα της πει να πει ο δικηγόρος της», τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Σταύρος Μπαλάσκας.
«Είχε χτυπήματα, είχε εκδορές, σβέρκο, χέρια, κοιλιά, πλάτη. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και σχεδόν κουρελιασμένη.
Στα όρια Κερατσινίου με Πειραιά την πέτυχε η ομάδα ΔΙΑΣ. Μια κοπέλα που πέρασε πάρα πολλά», είπε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν η 14χρονη συναντήθηκε με τον έναν από τους φερόμενους δράστες, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, και ο οποίος την οδήγησε σε ένα σπίτι. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να της επιτέθηκαν σεξουαλικά.
«Είχε χτυπήματα, είχε εκδορές, σβέρκο, χέρια, κοιλιά, πλάτη. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και σχεδόν κουρελιασμένη»
Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη, έφυγε από το σπίτι και περιπλανιόταν σε άσχημη κατάσταση στην περιοχή του Πειραιά, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί η 14χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα της συνέβησαν.
Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα δύο αδέλφια που φέρεται να έχουν εμπλοκή, καθώς και ένα τρίτο πρόσωπο που συμμετείχε στην πράξη.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, συνελήφθη από τις Αρχές και ο τέταρτος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία δεν φαίνεται να συμμετείχε στον βιασμό της ανήλικης, ωστόσο ήταν παρών στο σπίτι.
- Κόντρα Μασκ-Πενταγώνου για τη χρήση του Starlink σε επιθετικά drone
- H καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Ιησού, 1800 ετών – Χωρίς γένια, με κοντά μαλλιά και κομψά ρούχα
- Η Alter Ego Media ανοίγει τον επόμενο κύκλο ανάπτυξης
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους 22 της Κρήτης – Κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης

