Μπράμπετς: «Αυτός ο αγώνας ήταν για να τρέξουμε»
Ο Τσέχος στόπερ του Άρη μίλησε μετά τη φιλική ήττα του Άρη από τη Λίβινγκστον.
Ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 από τη Λίβινγκστον στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ωστόσο να μην ανησυχεί, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι ουσιαστικά το «τεστ» ήταν περισσότερο μια ευκαιρία προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να «ξεμουδιάσουν».
Ο Τσέχος στόπερ παραδέχθηκε ωστόσο ότι ο Άρης χρειάζεται δουλειά, σημειώνοντας οτι σε τακτικό επίπεδο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν έτοιμοι.
«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα αλλά τώρα είμαστε σε ένα κομμάτι της προετοιμασίας που είναι σημαντική η κάθε στιγμή για το σώμα μας. Ο καθένας έπαιξε 45 λεπτά. Προσπαθήσαμε, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι στην τακτική. Αυτός ο αγώνας ήταν για να τρέξουμε… Και μόνο με αυτή την έννοια, ήταν καλά… », είπε αρχικά Μπράμπετς.
Για την παρουσία στην Ολλανδία: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαμε πάλι εδώ, όπως πέρυσι. Θα συνεχίσουμε το Σάββατο, με την Άντερλεχτ. Σιγά-σιγά, συνεχίζουμε στους σοβαρούς αγώνες. Τώρα με την Άντερλεχτ θα είναι διαφορετικό ματς».
Για το ότι έπαιξαν νεαροί: «Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Είναι καλή εμπειρία που έπαιξαν και πήραν ευκαιρία. Ολοι θα πρέπει να βελτιωθούμε μαζί. Μπορεί κάποιος να δείξει κάτι παραπάνω…».
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον

