Συμφώνησαν με τον Έιτον οι Λέικερς (pic)
Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν τον βασικό τους σέντερ στο πρόσωπο του Ντεάντρε Έιτον.
Σε μια πολύ σημαντική κίνηση για να ενισχύσουν τη ρακέτα τους προχώρησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς που συμφώνησαν με τον Ντεάντρε Έιτον.
Οι Καλιφορνέζοι αναζητούσαν από πέρσι τον χειμώνα ένα ψηλό και εν τέλει κατέληξαν στον σέντερ από τις Μπαχάμες ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.
Η ανάρτηση
Ayton will sign a two-year deal with the Lakers, with a player option, sources tell ESPN. https://t.co/HAfqRiyRSL
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 2, 2025
Έτσι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τον Σαμς Σαράνια να μεταφέρει πως θα υπογράψουν συμβόλαιο για έναν χρόνο, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έιτον θα λάβει φέτος συνολικά 34 εκατομμύρια δολάρια από Λέικερς και Μπλέιζερς μαζί.
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις



