Αλμυρός: Ένοχοι η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ και ο χειριστής για τον θάνατο της 14χρονης
Ένοχοι κρίθηκαν τόσο η 80χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που έχασε τη ζωή της 14χρονη στον Αλμυρό, όσο και ο χειριστής του μηχανήματος
Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας η 80χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, στον Αλμυρό, στο οποίο έχασε την ζωή της η 14χρονη Σεράινα, τον Αύγουστο του 2019, όταν εκτινάχτηκε από το μηχάνημα «Χαλί».
Ένοχη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ
Η 80χρονη κατηγορούνταν για «θανατηφορά έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενσυνείδητη αμέλεια για το επελθόν βαρύτερο αποτέλεσμα του θανάτου».
Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι κάθειρξη 8 ετών με κατ’ οίκον έκτιση, με την έφεση να έχει αναστέλουσα δύναμη (παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα ως προς το θέμα της αναστολής), σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Για το ίδιο αδίκημα ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε ο 36χρονος χειριστής του μηχανήματος, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή 4 ετών με την έφεση να έχει, επίσης, ανασταλτικό αποτέλεσμα.
- ΓΣΕΕ: Η περιορισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού δεν αντισταθμίζει την υποχώρηση της πραγματικής αγοραστικής δύναμης
- Ο Δεκάλογος της Ευεξίας: πως η σωστή ενυδάτωση θα γίνει η νέα σας καθημερινή συνήθεια
- Ιωάννινα Half Marathon: Ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
