Μπραντ Πιτ: Διάρρηξη στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες
Η διάρρηξη έγινε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουνίου.
Ο Μπραντ Πιτ είχε αποκτήσει πρόσφατα το συγκεκριμένο ακίνητο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η διάρρηξη καταγράφηκε στις 22:30 σε έπαυλη της συγκεκριμένης γειτονιάς, η οποία περιγράφηκε ως «λεηλατημένη».
Αν και δεν κατονομάστηκε επίσημα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για το νέο σπίτι του διάσημου ηθοποιού, αξίας 5,5 εκατ. δολαρίων.
Μπραντ Πιτ: Η διάρρηξη στην έπαυλη και που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις ύποπτοι σκαρφάλωσαν από τον φράχτη του σπιτιού και εισέβαλαν από το μπροστινό παράθυρο, προτού διαφύγουν με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό κλοπιμαίων. Την ώρα του περιστατικού, ο 61χρονος σταρ δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς συμμετέχει στην περιοδεία προώθησης της νέας του ταινίας «F1» με πρεμιέρες σε Λονδίνο, Μεξικό και Νέα Υόρκη.
Το ακίνητο, γνωστό και ως «The Steel House», είχε αγοραστεί από τον Μπραντ Πιτ τον Απρίλιο του 2023 από την Αϊλίν Γκέτι. Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκείνη με τη σειρά της, προχώρησε στη συνέχεια στην αγορά της προηγούμενης κατοικίας του Μπραντ Πιτ στην ίδια περιοχή, έναντι 33 εκατ. δολαρίων.
Brad Pitt’s $5.5M LA mansion ‘ransacked’ by burglars https://t.co/5PqOVLqkMR pic.twitter.com/8c0hNlmgoC
— Page Six (@PageSix) June 26, 2025
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
