Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόντζο Κένι για τα επόμενα 3+1 χρόνια, με τον Άγγλο δεξιό οπισθοφύλακα να τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου από την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο 28χρονος αμυντικός μάλιστα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ως παίκτης του ΠΑΟΚ φορώντας και τη φανέλα της ομάδας.
«Γεια σας παιδιά. Τζόντζο Κένι εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω μπροστά σας και να κερδίσω αγώνες και τρόπαια. Πάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνοντας το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση