Βιλντόζα: «Πρόθεσή μου να παραμείνω στον Ολυμπιακό»
Ο Λούκα Βιλντόζα επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως οι τελικοί της Stoiximan GBL με τον Παναθηναϊκό ήταν μια «μάχη μεταξύ ιδιοκτητών»
Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Nos Gusta el Basket», ο Λούκα Βιλντόζα επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως πρόθεσή του είναι να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.
Επίσης, ο Αργεντινός γκαρντ τόνισε πως οι φετινοί τελικοί της Stoiximan GBL κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν μια «μάχη μεταξύ ιδιοκτητών», ενώ μίλησε επίσης για το Final Four της Euroleague και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βιλντόζα:
«Η Παρτιζάν και οι αγώνες της με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κάτι παρόμοιο. Ήταν περισσότερο μία μάχη μεταξύ ιδιοκτητών στην οποία οι παίκτες δεν είχαν μεγάλη επιρροή. Να το παρακολουθείς φαίνεται αστείο, αλλά όταν το ζεις είναι έντονο. Στον πρώτο τελικό νιώθαμε «χτυπημένοι». Η Euroleague και η κατάκτησή της ήταν στόχος μας. Μοιάζει με αποτυχία, αλλά έχουμε την ομάδα ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτό. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό».
Για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο χρειαζόταν λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Λίγη αυτοπεποίθηση… Αξίζει όλα όσα έχει πετύχει γιατί είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας και εργάζεται σκληρά. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση και χαίρομαι για αυτόν».
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
