«Διαθέσιμος για δανεισμό από τη Νιουκάστλ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος»
Σύμφωνα με το «Athletic», ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα μπορούσε να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού το φετινό καλοκαίρι από τη Νιουκάστλ.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Νιουκάστλ, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού και όχι απαραίτητα με πώληση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Athletic», ο Έλληνας κίπερ θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από τις «καρακάξες», με τις οποίες την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις μία φορά, για 45 λεπτά, στο Carabao Cup.
Πως εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός
Ο Βλαχοδήμος αποκτήθηκε από τη Νιουκάστλ το περασμένο καλοκαίρι, με αγορά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο δεν κατάφερε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στον αγγλικό σύλλογο, από τον Έντι Χάου και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν.
Όλα αυτά, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για τον Βλαχοδήμο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει ακουστεί για τους «πράσινους», για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα, μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2018, για τη Μπενφίκα.
- Τραμπ: Παρουσιάζει το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα και… γενικώς – Live η ομιλία στο Νταβός
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές

