Λάρισα: Ανήλικη ξυλοκόπησε συμμαθήτριά της και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram
Μία 15χρονη συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό συμμαθήτριάς της, ενώ μετά το περιστατικό σχετικό βίντεο δημοσιεύθηκε στο Instagram
Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Λάρισα, με θύμα μία 15χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριά της.
Η 15χρονη που βιαιοπράγησε συνελήφθη, ενώ για το περιστατικό αναζητούνται δύο ακόμη ανήλικοι.
Το περισταστικό στην Λάρισα
Όπως αναφέρει το onlarissa το περιστατικό εκτυλίχθηκε μεταξύ μαθητών σχολείου στον Δήμο Κιλελέρ.
Η 15χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, είπε στους αστυνομικούς πως η συμμαθήτριά της αρχικά της έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω εφαρμογής στο κινητό της, με αφορμή έναν συμμαθητή τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα, μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων, της ζήτησε να βρεθούν σε χώρο δίπλα στο σχολείο. Εκεί, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το θύμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη συμμαθήτριά της, ενώ στο συμβάν φέρεται ότι συμμετείχαν δύο συμμαθητές ακόμα, ο ένας την κρατούσε για να τη χτυπά η δράστιδα και ο άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη.
Μάλιστα, αργότερα, το θύμα υποστήριξε ότι βίντεο από το συμβάν ανέβηκε και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της 15χρονης που καταγγέλλεται για τον ξυλοδαρμό, ενώ αναζητούνται οι δύο συμμαθητές της.
- Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό
- Ξεκινά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών – Όλες οι εξελίξεις
- Super League: Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες στα play-οff
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- O Ντόναλντ Ντακ και η ενεργειακή κρίση: Τι μας δίδαξαν τα Μίκυ Μάους για όσα συμβαίνουν σήμερα
- «Το Τάμα» με τον Γιώργο Χριστοδούλου για 10 παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο


