Νέο βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σημειώθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.
Στο συμβάν του ξυλοδαρμού εμπλεκόμενα ήταν κορίτσια ηλικίας 13 έως και 15 ετών, ενώ οι Αρχές προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες σε συλλήψεις τόσο των ανήλικων κοριτσιών όσο και των γονιών τους, για παραμέληση εποπτείας.
Το περιστατικό στην Κρήτη
Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το cretalive αναφέρουν ότι πέντε κορίτσια κατάφεραν να απομονώσουν, βάσει οργανωμένου σχεδίου, ανήλικη μαθήτρια με την οποία είχαν διαφορές από το σχολείο. Κάποιες άρχισαν να την χτυπούν και άλλες να βιντεοσκοπούν το σκηνικό.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη και των πέντε κοριτσιών που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό της ανήλικης, ενώ συνελήφθησαν και πέντε γονείς.
Συνελήφθη και η παθούσα
Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπήρξε σύλληψη και της παθούσας του ξυλοδαρμού για άλλο αδίκημα, ενώ συνελήφθη για παραμέληση και ένας γονέας της.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και στις Αρχές.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων