Στα άκρα οι σχέσεις Μονακό – Τζέιμς: Εκτός και από τους τελικούς
Η Μονακό ενημέρωσε ότι ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζεται να βρίσκεται εκτός ομάδας και ως αποτέλεσμα δεν θα δώσει το «παρών» στους τελικούς με την Παρί.
Η Μονακό γνωστοποίησε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στις 2 Ιουνίου στον Μάικ Τζέιμς για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας συνεχίζει να τίθεται σε ισχύ. Η εξέλιξη αυτή προμηνύει ότι ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό δεν θα συμμετάσχει στους τελικούς της ομάδας με την Παρί για το γαλλικό πρωτάθλημα.
Η ποινή είχε επιβληθεί στις 2 Ιουνίου και ένεκα της προσωρινής τιμωρίας, ο 34χρονος δεν θα μπορέσει να παίξει στα παιχνίδια που ακολουθούν.Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, θα διεκδικήσει την κούπα κόντρα στην Παρί και το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/6).
Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στις 17/6 και το τρίτο στις 20/6 χωρίς ωστόσο να είναι κάτι βέβαιο, αναφορικά με την συμμετοχή του Τζέιμς. Ο ίδιος, αγωνίστηκε τελευταία φορά με την ομάδα του Πριγκιπάτου στις 25 Μαϊου, όταν είχε διεξαχθεί ο τελικός της Euroleague ανάμεσα στην Μονακό και την Φενέρμπαχτσε.
Υπενθυμίζουμε την επίσημη ενημέρωση των Μονεγάσκων όταν αποφάσισαν να θέσουν σε διαθεσιμότητα τον Τζέιμς:
«Η Μονακό ανακοίνωσε την προσωρινή τιμωρία του σταρ γκαρντ Μάικ Τζέιμς λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού του συλλόγου. Η εσωτερική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την εξασφάλιση εξηγήσεων από τον παίκτη».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους, ο Μάικ Τζέιμς αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις, όπως ζήτησε ο σύλλογος του Πριγκιπάτου, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να είναι στα άκρα. Πλέον, το πιο πιθανό σενάριο είναι η αποχώρηση του έμπειρου άσου από την Μονακό στο τέλος της σεζόν.
Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος είχε «παίξει» δυνατά για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και πέρσι, πριν ανανεώσει με τους Μονεγάσκους. Τότε προτίμησε να παραμείνει στο Πριγκιπάτο.
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας


