Ο Τομάς Βατσλίκ ετοιμάζεται για το «Last Dance» της καριέρας του
Ο Τσέχος, πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, συνεχίζει να παίζει στα 36 του
Ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας Τομάς Βατσλίκ, πρώην του Ολυμπιακού και της Σεβίλλης, ετοιμάζεται για την τελευταία μεγάλη πρόκληση της επαγγελματικής του καριέρας.
Στα 36 του χρόνια και με ένα βιογραφικό γεμάτο τίτλους και εμπειρίες σε κορυφαία πρωταθλήματα, ο Βατσλίκ μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την πορτογαλική Μποαβίστα, αναζητώντας έναν τελευταίο σταθμό υψηλών απαιτήσεων για να ολοκληρώσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο.
Διεθνής με την εθνική ομάδα της Τσεχίας σε 54 συμμετοχές, ο Βατσλίκάφησε το στίγμα του σε ιστορικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Με τη Βασιλεία κατέκτησε τρεις τίτλους ελβετικού πρωταθλήματος και ένα κύπελλο, ενώ στη Σεβίλλη αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Europa League το 2020, πλαισιώνοντας τον Μπόνο στο ρόστερ. Ακολούθησε η θητεία του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2022.
Ηταν στην Μποαβίστα
Η τελευταία του εμπειρία ήταν στην Μποαβίστα, στην οποία εντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 2025. Παρά την καθυστερημένη του άφιξη, αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την πορεία της ομάδας, καταγράφοντας ποσοστό επεμβάσεων άνω του 74% και πολλές καθοριστικές εμφανίσεις στην Primeira Liga.
Πλέον, όντας ελεύθερος και σε πλήρη διαθεσιμότητα, ο Βατσλίκ δηλώνει έτοιμος για το «Last Dance» της καριέρας του: μια τελευταία εμπειρία που να συνδυάζει ανταγωνιστικότητα, απαιτήσεις και ευκαιρία για διάκριση.
Ο ίδιος θεωρεί πως είναι μια ελκυστική ευκαιρία στην αγορά για συλλόγους που αναζητούν έναν έμπειρο τερματοφύλακα με γνώση, προσωπικότητα και αποδεδειγμένη σταθερότητα σε κορυφαίο επίπεδο. Να δούμε αν θα βρει ομάδα στα μέτρα του. Δεν αποκλείεται να γυρίσει στην πατρίδα του όπου ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιτκοβίτσε πριν πάει στην Σπάρτα Πράγας.
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων



