Το τέταρτο πιστοποιημένο πάρκο σκύλων της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός
Τέσσερα πάρκα σκύλων έχει πλέον ο δήμος Θεσσαλονίκης. ενώ στο σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής είναι να κατασκευαστεί ακόμη ένα.
Ολοκληρώθηκε το τέταρτο πάρκο σκύλων στη Θεσσαλονίκη ενώ η Δημοτική Αρχή της πόλης σκοπεύει να δημιουργήσει ακόμη ένα πάρκο για τους τετράποδους φίλους μας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο νέος χώρος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρασκευοπούλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και ήδη υποδέχτηκε τους πρώτους… ενθουσιασμένους επισκέπτες του. Είναι πλήρως περιφραγμένος και εξοπλισμένος με όργανα άσκησης, ράμπες, τραπεζάκια εκμάθησης, ποτίστρες και παγκάκια – προσφέροντας έναν ασφαλή, λειτουργικό και ευχάριστο χώρο για τα ζώα και τους συνοδούς τους.
Το πάρκο λειτουργεί όλο το 24ωρο και εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία πέντε πάρκων σκύλων σε όλη την πόλη.
Η Δημοτική αρχή της πόλης στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του πέμπτου και τελευταίου πάρκου σκύλων, στο Πάρκο Νέας Ελβετίας.
Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Με συνέπεια και φροντίδα, δημιουργούμε μια πόλη φιλική για όλους – και για τα ζώα.»
Πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/cityofthessalonikiofficial
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
