Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αφήνει την Ιντερ και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αποδεχόμενος την τεράστια πρόταση της Αλ Χιλάλ, όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport».
Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως στη λίστα της διοίκησης της ομάδας του Μιλάνου για να τον αντικαταστήσει είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με την Κόμο, αλλά φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Λειψία, όπως επίσης και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ, αλλά θέλει να φύγει από τη Γαλλία.
Το μυθικό συμβόλαιο που προσφέρουν οι Σαουδάραβες
Ο Ιντζάγκι είναι στον πάγκο των «νερατζούρι» από το 2021 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Αλ Χιλάλ, που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έχει προσφέρει στον Ιταλό κόουτς διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές στα 50 εκατ. ευρώ!
Από τότε που έφτασε στο Μιλάνο, ο Ιντζάγκι έχει κερδίσει έναν τίτλο ιταλικού πρωταθλήματος (2024), δύο Κύπελλα (Coppa Italia/2022, 2023), τρεις τίτλους Σούπερ Καπ Ιταλίας (2021, 2022, 2023) και έπαιξε το δεύτερο τελικό του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2023. Η Ιντερ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Serie A, ένα βαθμό πίσω από τη Νάπολι, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Μετά την κατάκτηση του Betsson Super Cup ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού και παράλληλα έστειλε μήνυμα για ακόμη περισσότερες επιτυχία στο μέλλον.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Betsson Super Cup με 3-0 επί του ΟΦΗ και λίγη ώρα αργότερα οι παίκτες του έστησαν μια γιορτή στα αποδυτήρια του Παγκρήτιου, πανηγυρίζοντας μία ακόμη επιτυχία της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο παράγοντας με τους περισσότερους τίτλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση 19 τροπαίων