Νέο σόου από τον Ροντινέι: Τραγούδησε ξανά και τρέλανε… κόσμο! (vids)
Ο Ροντινέι έδωσε το δικό του σόου στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson που διεξήχθη χθες (17/5) στο ΟΑΚΑ, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.
Μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς στο γήπεδο, οι Πειραιώτες μετέφεραν το γλέντι σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ρία Ελληνίδου και ο Γιώργος Λιβάνης με σκοπό να γιορτάσουν την κατάκτηση του 19ου νταμπλ της ιστορίας τους.
Φυσικά πρωταγωνιστής στο πάρτι ήταν ο Ροντινέι με τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό να τα δίνει… όλα και μάλιστα να ανεβαίνει στην πίστα για να τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπιακού και να προσφέρει ένα ακόμα φοβερό θέαμα στους συμπαίκτες του.
Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «Ρόντι» πράττει κάτι ανάλογο, αφού μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι πήγαν στο κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή με τον Βραζιλιάνο να κάνει ντουέτο με την τραγουδίστρια τη μεγάλη της επιτυχία «Πανσέληνο».
Δείτε τον Ροντινέι να τραγουδάει την «Πανσέληνο»
- NBA: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πίστονς (142-115), σπουδαίο διπλό για Καβαλίερς (126-130)
- Ηράκλειο: Είχε εντοπιστεί νεκρή στο λιμάνι το 2009 – Δεκαέξι χρόνια μετά ο φίλος της παραπέμπεται σε δίκη
- Αρκάς: Το γράμμα στον Αη Βασίλη
- Μύρισε χειμώνας: Πως μας επηρεάζουν τα αρώματα της φύσης;
- Σε ισχύ και στη Θεσσαλονίκη το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12): Πού θα δείτε ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
