
Οπλοφορούσε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – Είχε τσαντάκι με πιστόλι και πέντε σφαίρες
Ο άνδρας που συνελήφθη έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απειλή και εξύβριση κατά αστυνομικών
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή 18 Μαΐου 2025, εντός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης σε περιοχή της Αθήνας, άτομο το οποίο κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, να φέρει μέσα σε τσαντάκι πιστόλι με γεμιστήρα, που περιείχε 5 φυσίγγια, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και 2 κινητά τηλέφωνα.
Γνωστός στις Αρχές
Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απειλή και εξύβριση κατά αστυνομικών, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ για το πιστόλι πραγματοποιείται περαιτέρω έρευνα μέσω διαύλων διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Το όπλο και οι σφαίρες που βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες





