Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί σε λίγη ώρα (20:00) στην Τούμπα με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην τρίτη θέση.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε τους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί στον αγώνα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέγει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτάρσκι και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαϊλίδη και Μπάμπα.
Στον άξονα θα βρεθούν οι Καμαρά, Μεϊτέ και Κωνσταντέλιας, ενώ στα άκρα θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Τάισον, με τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαϊλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον
Άρης Betsson δέχθηκε 63 πόντους και 113 συνολικά από τη Μανρέσα κι έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα με «κάτω τα χέρια», με τελικό σκορ 113-99 για την 13η αγωνιστική του EuroCup.