Η Νάπολι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Βέλγος έχει ταυτόχρονα πολλές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη «Γηραιά Ήπειρο», σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μάλιστα σήμερα (9/5), έγινε γνωστό πως η σύζυγος του Βέλγου, Μισέλ Λακρουά, έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει σπίτι στη Ναπολι.
Η ανάρτηση για τον Ντε Μπρόινε και τη Νάπολι
LATEST: Napoli have shown interest in signing Kevin De Bruyne this summer ✍️🚨 pic.twitter.com/WwMN4q5FoE
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος αν ενταχθεί στη Νάπολι, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ θα λάβει και μπόνους υπογραφής, αποτελώντας ουσιαστικά μια από τις σπουδαιότερες κινήσεις των παρτενοπέι στη σύγχρονη ιστορία τους.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.