Θεσσαλονικη: Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε γήπεδα – 22 συλλήψεις
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο εγκληματικές ομάδες με οπαδούς και ποινικούς που είχαν έδρα οπαδικό σύνδεσμο στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συνεργάζονταν στη διακίνηση ναρκωτικών εντός και εκτός γηπέδων
Δυο εγκληματικές οργανώσεις που συνεργάζονταν στη διακίνηση ναρκωτικών κυρίως σε αθλητικούς χώρους και γήπεδα, εξάρθρωσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη συλλαμβάνοντας τουλάχιστον 22 άτομα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στη μία οργάνωση εμπλέκονται οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για οπαδική βία και άλλα αδικήματα.
Έρευνες σε σπίτια
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες συνεργαζόταν μάλιστα μεταξύ τους και από το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος διενεργούν έρευνες σε σπίτια στη δυτική Θεσσαλονίκη, στις περιοχές του Ευόσμου, Σταυρούπολης, Ηλιούπολης, Πολίχνης, καθώς και στα Γιαννιτσά, εκεί όπου υπάρχουν σύνδεσμοι ομάδας.
Βρέθηκαν μέχρι στιγμής μεγάλες ποσότητες διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών, καθώς και μεγάλες ποσότητες χρημάτων, αλλά και σιδερογροθιές και ρόπαλα.
Ο σύνδεσμος στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρθηκε οι περισσότεροι είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν και ποινικό παρελθόν. Υπάρχουν μέλη των οργανώσεων που δεν είναι οπαδοί της ομάδας, αλλά λειτουργούσαν υποστηρικτικά για να προμηθεύουν με ναρκωτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι κινήσεις γίνονταν γύρω από σύνδεσμο οπαδών στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Η επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Την υπόθεση αρχικά ανέλαβε η Αντιμετώπιση Αθλητικής Βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ανέλαβε το ελληνικό FBI.
- Κασσελάκης: Το 2026 ας γίνει η χρονιά που θα σηκώσουμε ξανά το κεφάλι, που θα μιλήσουμε καθαρά
- Χιονίζει στα ορεινά της χώρας – Σε ποιες περιοχές το «έστρωσε»
- Στη Βιέννη αυτή την εποχή όλα είναι βαλς – Μέσα στην κουλτούρα των 450 χορών της πρωτεύουσας της Αυστρίας
- Φελίπε Λουίς: Ο αρχιτέκτονας της χρυσής σεζόν της Φλαμένγκο
- Ανδρουλάκης: Το 2026 τελειώνουν οι αυταπάτες για την Ελλάδα – Να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή
- Η εξαγγελία για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο δεν δεσμεύει την ΚΕΔ


