Ολυμπιακός: Αποθέωση στο Καραϊσκάκη για τα 15 τρόπαια του Ερασιτέχνη και την πρωταθλήτρια Κ19! (pics)
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και πριν από το ματς παρέλασαν όλα τα τρόπαια του Ερασιτέχνη και η πρωταθλήτρια Κ19. Αποθέωση από τον κόσμο για τις επιτυχίες των ερυθρόλευκων
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (4/5, 20:00) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Superleague, όπου μετά το τέλος του ματς, θα γίνει η απονομή του 48ου πρωταθλήματος στους Πειραιώτες, σε μία χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο, καθώς συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής.
Ωστόσο, πριν από τη σέντρα του ματς, η Κ19 του συλλόγου βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague Κ19, το μεσημέρι της Κυριακής (4/5), μετά τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο Αγρίνιο.
Παράλληλα, στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη, με τα τρόπαια που κατέκτησαν τη φετινή σεζόν, με τον κόσμο που βρίσκεται στο Φαληρικό γήπεδο να αποθεώνει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.
Μαζί με τα 15 τρόπαια της φετινής ιστορικής σεζόν, που έχουν κατακτηθεί μέχρι σήμερα, υπήρξε αντιπροσωπεία των αθλητριών και των αθλητών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Αναλυτικότερα:
Από το βόλεϊ Γυναικών: Η Μελίνα Εμμανουηλίδου, με το Σούπερ Καπ. Η Μίλιτσα Κούμπουρα, με το Κύπελλο. Η Τζίνα Λαμπρούση, με το πρωτάθλημα.
Από το Μπάσκετ Γυναικών: Η Ελεάννα Χριστινάκη με το Κύπελλο. Η Αγγελική Νικολοπουλου με το πρωτάθλημα.
Από το Πόλο Γυναικών: Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με το Σούπερ Καπ, Μαργαρίτα Πλευρίτου με το Κύπελλο.
Από το Πινγκ πονγκ: Η Εβελίνα Μεραμβελιωτάκη με το πρωτάθλημα γυναικών.
Από την Πυγμαχία: Η Εβελίνα Μαυρομάτη με το πρωτάθλημα γυναικών.
Από το Βόλεϊ Ανδρών: Ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς με το Λιγκ Καπ! Ο Άλεν Παγένκ με το Σούπερ Καπ. Ο Ντράγκαν Τράβιτσα με το Κύπελλο.
Από το Πόλο Ανδρών: Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με το Κύπελλο.
Από το χάντμπολ: Ο Πέτρος Κανδύλας με το Σούπερ Καπ.
Από την πυγμαχία: Ο Παύλος Τσαγκράκος με το πρωτάθλημα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.