Στις 23/5 ο ημιτελικός του Ολυμπιακού στο Final Four – Οι πιθανοί αντίπαλοι
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στις 23 Μαΐου στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague, κόντρα σε μία εκ των Μονακό ή Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός ήταν Βασιλιάς στη Μαδρίτη!
Άντεξε στην πίεση, επικράτησε με σκορ 86-84 της Ρεάλ και προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε Final Four Euroleague.
Προβάδισμα για αντίπαλος… ο Σπανούλης
Πλέον το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ετοιμάζεται να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό του Άμπου Ντάμπι. Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι της τύχης, το προβάδισμα αυτή τη στιγμή το έχει η Μονακό του άλλοτε αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη.
Η ομάδα από το Μόντε Κάρλο έχει το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με το κρίσιμο Game 4 να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (2/5, 20:30) στη Βαρκελώνη.
Ο ημιτελικός του Ολυμπιακού στο Άμπου Ντάμπι θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου και ο μικρός με τον μεγάλο τελικό είναι προγραμματισμένοι για τις 25 του μηνός.
- Πόσο θα πλήξει ο πόλεμος την οικονομία: Τα δυο σενάρια της Citigroup
- Χιόνισε στην κορυφή της Πάρνηθας – Στα «λευκά» τα καταφύγια
- Θραύσματα πυραύλου έπεσαν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ
- Εκατομμύρια μολυσμένες κάμερες και router πιάστηκαν να συμμετέχουν σε κυβερνοεπιθέσεις
- Στα άκρα η κόντρα Μπακς – Αντετοκούνμπο: «Υπογράφει ή…»
- 15 χρόνια, 147 λιμάνια, 380.000 ευρώ: Καλοκαίρι για πάντα στο κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Οδύσσεια


