Βραζιλία: Οπαδοί της Σάντος εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (vids)
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην προπόνηση της Σάντος, όταν περίπου 100 οπαδοί της εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο, ζητώντας εξηγήσεις για την... κατρακύλα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Χάος επικράτησε στην τελευταία πρόπονηση της Σάντος, όταν οπαδοί της εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου προκειμένου να… ζητήσουν εξηγήσεις για την πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, οι οπαδοί κατάφεραν να έρθουν κοντά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ μίλησαν και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σάντος κατά τη διάρκεια των 30 λεπτών που ήταν εκεί.
Muitos carros da Polícia Militar do lá externo do CT Rei Pelé após a chegada de uma das organizadas aqui no CT Rei Pelé… #deolhonopeixe pic.twitter.com/vexQA7xf9F
— De Olho No Peixe (@deolhonopeixe) April 28, 2025
Παρενέβη η Αστυνομία
Η Αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα και κατάφερε να απομακρύνει τους πάντες από το σημείο. Όταν ρωτήθηκαν από την «Globo Esporte» για την κατάσταση, οι υπάλληλοι του συλλόγου μίλησαν για «στιγμές έντασης και ανησυχίας».
O CT do Santos foi invadido por torcedores insatisfeitos com o momento do clube. pic.twitter.com/O7zN3GnnPS
— SFC PEIXE (@sfc_peixee) April 28, 2025
Μετά την ήττα 2-1 από την Μπραγκαντίνο την περασμένη Κυριακή, η Σάντος βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόνο τέσσερις βαθμούς, μετά από έξι αγωνιστικές. Γι’ αυτό και οι φίλοι της ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας, θέλησαν να εκφράσουν τα παράπονά τους στους παίκτες για την εικόνα που δείχνουν στο γήπεδο.
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»


