Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Όποιος δεν μπορεί…»
Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ…» - Γιούχα στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους οπαδούς της ΑΕΚ να βράζουν με τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα. Και φυσικά όλα ξεκίνησαν απο το γκολ του Κρίστοφερ Βέλντε (42′).
«ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ» άρχισε να φωνάζει το κιτρινόμαυρο κοινό. Και δεν σταμάτησε εκεί. «Όποιος δεν μπορεί να πάει να γ@μ…» συνέχισαν. Και μαζί μια έντονη και παρατεταμένη γιούχα με τη λήξη του ημιχρόνου.
Συνεχόμενες ήττες
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έρχεται απο τρεις σερί ήττες στα playoffs. Και βεβαίως ότι ο Ολυμπιακός έχει γίνει φέτος ο εφιάλτης της τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
- Εντυπωσιακό βίντεο: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Ραφήνα
- ΒΚ-46 – Ολυμπιακός 25-31: Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση στους «8» του EHF European Cup οι Πειραιώτες!
- Πάτρα: Αμαξοστοιχία του προαστιακού προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ταρέμι (vid)
- Ο Πιρόλα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό (1-0, vid)
- Βιολάντα: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο μοιραίο εργοστάσιο – Η απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

