Η Μονακό ήταν κυρίαρχη και νίκησε τη Λιμόζ με 92-51 στο Πριγκιπάτο, για την  27η αγωνιστική της LNB. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος κατέγραψε 14 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

Ο Πετρ Κορνελί ήταν επίσης καταλυτικός για τους Μονεγάσκους, καθώς κατέγραψε 11 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ. Με αυτόν τον τρόπο, η Μονακό παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 21 νίκες και 5 ήττες.

Από την άλλη, η Λιμόζ παρέμεινε στη 14η θέση, έχοντας επίδοση 9 νίκες και 18 ήττες και θέλει μια ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία

Από τους φιλοξενούμενους έκανε ό,τι μπορεί, δίχως επιτυχία ο Τζόσουα Μπάνααν, που κατέγραψε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η βαθμολογία της LNB